Elektronik Haber Ajansı (e-ha) Ankara ve Konya muhabirinin edindiği bilgilere göre; 4 Temmuz 2009 Cumartesi sabah saatlerinde Karaman'da olacak olan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'den sonra Konya Milletvekilleri Hasan Angı ve Mustafa Kabakçı da ilimize gelip tek adaylı Ak Parti İl Olağan kongresine katılacak.
Karaman Ak Parti İl Olağan kongresine katılacak olan Bakan, milletvekili ve özel misaifirleri haber geldikçe duyurmaya devam edeceğiz.
Ak Parti Karaman il kongresine tek liste halinde gidilme kararıyla tek aday olarak tercih edilen ve Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından da Yusuf Bayraktar'ın etrafında birleşilmesi tavsiyesi edilen kongreye Genel başkan Yardımcısı ve en az bir Bakan'ın ve çok sayıda milletvekilinin katılacağı daha önceden bildirilmiş, isim zikredilmemişti.
Ankara, Konya (e-ha)
OKUNMA SAYISI: 361
Bu haberi üyesi olduğunuz bookmark sitelerinde dostlarınıza tavsiye edin.
DİĞER POLİTİKA HABERLERİ
Karaman Millitvekili Mevlüt Akgün: "Yargı Bağımsızlaşıyor" Dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve AK Parti teşkilatından oluşan bir heyet, halk ve ...