KARAMAN FK'DA YENİ YÖNETİM KRİZİ

KARAMAN FK'DA YENİ YÖNETİM KRİZİ
Karaman FK'nın yeni yönetimini oluşturan Ahmet Kapar, gece yaptığı yazılı açıklamada eski kulüp yöneticilerinden devir için para talep edildiğini belirtti.

Kapar, Karaman FK'nın içinde bulunduğu darboğazdan kurtulmak amacıyla bir yerde yoğun bir görüşme yaşadığını ve Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim'in çabalarıyla somut adımlar atıldığını ifade etti. Bu süreçte mevcut 7 kişilik yönetim yerine, sanayicilerden esnaflara, kamu ve özel kurum temsilcilerinden avukatlara, doktorlara, çiftçilere kadar toplumun her kesiminden gönüllü, serbest ve fedakar kesimden oluşan 30 kişilik bir yönetim oluştuğunu ve ciddi maddi destek sözü alındığını belirtti.

Ancak Kapar, eski başkan Süleyman Han ve ekibinden Ramazan Aygündüz'ün yeni yönetime 200 bin Euro yardım sözü verdikleri halde, son anda 25 milyon TL talep çalıştırıldığını ve iki gün kongre içinde sonlandırıldığını belirtti. Kapar, bu durumu "anlaşılır gibi değil" olarak nitelendirirken, takımın düz bir şekilde erimesinin önünde büyük bir engel bulunduğunu söyledi.

Ahmet Kapar, "Biz takımın resmi borçlarını üstlenmeye razıyız ama bugün 25 milyon TL isteniyor. Takımın zaten 4-5 milyon TL resmi borcu var. Biz bu yükün yerine girdik, takım satın almak için değil. Başta destek sözü veriliyordu, şimdi neden para isteniyor geliştirilmekte zorlanıyor çekiyoruz." dedi.

Kapar, Karaman FK için çabalayan Karaman Valisi, milletvekilleri, belediye başkanı, OSB başkanı, MÜSİAD başkanı ve Karaman halkı ile yeni yönetimde yer alan tüm arkadaşlara teşekkür ederek, "Şehrimiz ve Karaman FK için her şeyin hayırlısını diliyorum." ifadesiyle açıklamasını sonlandırdı.