1-7 MART MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR

Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Ankaralı, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ankaralı, mesleğin toplum için önemine vurgu yaparak, bu haftanın tüm kesimlerin dikkatini çekmek için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

 

Ankaralı'nın mesajı şu şekilde:

"Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği, ülkemizin geleceğini şekillendiren önemli unsurlardan biridir. Her yıl, işletmelerin mali sağlığını korumak ve güçlendirmek gibi kritik bir misyonu üstlenen Mali Müşavirler, ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmaktadır.

Muhasebe Haftası, mesleğimizin ve ülkemizin birlikte yürüttüğü bu önemli yolculuğu kutlama fırsatı sunuyor. Ülkemizin ekonomik olarak kalkınması ve gelişmesi için çalışan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler olarak, ekonominin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi ve işletmelerin mali yönetiminde yardımcı olmak gibi önemli görevleri üstleniyoruz.

TÜRMOB ve Odalarımız, mesleğin uluslararası standartlara uygun bir şekilde gelişmesi ve ilerlemesi için sürekli çaba sarf etmektedir. Meslektaşlarımızın çabaları, kamu maliyesine ve ülke ekonomisinin gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır.

Bu vesileyle, tüm meslektaşlarımızın Muhasebe Haftasını kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum."
 

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajansı