15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ TÖRENLE ANILDI

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, şehir mezarlığındaki şehitlik ziyareti ve 15 Temmuz şehidi Muhammed Yalçın'ın kabri başında anılması ile gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı; Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldığı Garnizon ve Polis Şehitliklerine düzenlenen ziyaretle başladı. Kur’an-ı Kerim okunması ve edilen duaların ardından şehitlikteki kabirlere tek tek karanfil bırakıldı. 
Şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz gecesi şehadete yürüyen Karamanlı Şehit Muhammed Yalçın’ın Kâzımkarabekir ilçesindeki baba evi ziyaret edilerek kabri başında dualarla anıldı.


        15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü, akşam saat 20.00’de Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlayacak olan etkinliklerle devam edecek.

15 temmuz karaman 15 temmuz lisesi karaman 15 temmuz ortaokulu karaman 15 temmuz okulu karaman 15 temmuz ortaokulu karaman sınav sonuçları