2 ÇOCUK ANNESİ GENÇ KADINA NE OLDU ?

ANNESİNİN VALİZİNİ HAZIRLAYIP GİTTİĞİ GÜNÜ UNUTAMADI

ÖNCE BABASINI KAYBETTİ, SONRASINDA ANNESİ KAYBOLDU

2 ÇOCUK ANNESİ GENÇ KADINA NE OLDU ?

2 çocuk annesi Gülşen Caymaz, 8 yıl önce yaşadığı Karaman'dan kayıplara karıştı.

Babası Mersin'de 4 yaşında iken cinayete kurban giden, annesi ve kardeşi ile Karaman'da yaşamaya başlayan Pınar Geyik, 2013 yılında kaybolan annesinden bir daha haber alamadı.

Babasının vefatından sonra annesini de kayıp olarak arayan genç kızın son umudu ise Müge Anlı oldu. 

Kayıp Gülşen Caymaz'ın kızı Pınar Geyik, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. 

Yılladır cevap alamadığı annesine ne olduğu sorusuna bir türlü yanıt bulamayan Pınar Geyik, annesinin bulunması için Müge Anlı'nın programından herkese çağrıda bulundu.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğünün kayıp başvurusu dahilinde arama çalışmalarını da yürüttüğü öğrenildi.

Kızı Pınar Geyik, annesini en son son 2013 yılında evinden ayrılırken, balkondan gördüğünü ve dolmuşa binerek gittiğini, o günden bugüne kadar da kendisinden haber alamadığını açıkladı.

Yıllar itibarı ile annesi ile ilgili kulağına pek çok söylenti gelse de somut olarak hiçbir sonuç elde edemedi. 

ANNESİNİN VALİZİNİ HAZIRLAYIP GİTTİĞİ GÜNÜ UNUTAMADI

Müge Anlı'nın programına konuk olan Pınar Geyik; "Kendimce yaptığım araştırma sonucu annem bayan kuaförüne demiş ki; "Erkek kardeşimle sorun yaşıyorum ve Coşkun'un yanına yerleşeceğim demiş. Coşkunu ben sadece isim olarak biliyorum ve kendisi o zamanlar Toki'de oturuyormuş. Ve annemin son olarak gördüğümde binip gittiği dolmuşla oraya gidebileceğini düşünüyorum. Gitmişse de oraya gitmiştir. O kişiye ulaşmamız bile benim için bir adım olabilir."dedi.

Babasının vefatından sonra annesini de kayıp olarak arayan genç kızın son umudu ise Müge Anlı oldu. Mikrofonlara konuşan genç kız annesine seslenerek; "Eğer hayattaysan anne herkes seni çok özledi. Sen gel. Eğer ki bir şeylerden korkuyorsan bil ki biz her türlü senin arkandayız. Nedeni ne olursa olsun seni çok özledik anne. Herkes seni dört gözle gelmeni bekliyor. Lütfen bize ulaş." diye seslendi. 

Programla birlikte kayıp anne Gülşen Caymaz'ı arama çalışmaları derinleştirildi. 


 

müge anlı karaman kayıp haber gülşen caymaz pınar geyik