3 BİN KİŞİLİK MUAMMA ?

Karaman'da Elmaşehir ve Başakşehir mahalleleri arasında inşa edilen,

Karaman’da Elmaşehir ve Başakşehir mahalleleri arasında inşa edilen ve şehrin spor yatırımlarına cazibe katması beklenen 3 bin kişilik spor salonunun ne zaman hizmet vereceği merak konusu oldu.

Arsası Belediye tarafından tahsis edilen 3 bin kişi kapasiteli Spor Salonu Projesi tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Karaman Belediyesi işbirliğinde Karaman'a yapılan ve arsası Belediye tarafından tahsis edilen 3 bin kişi kapasiteli Spor salonu, şehrin spor yatırımlarında yeni stadyum ile birlikte Karaman’a ivme katması bekleniyor. Modern spor salonu 1. ve 2. Toki arasında inşa edildi.

Karaman’da bölgeler arası organizasyonlara da ev sahipliği yapması beklenen ve kentin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde projelendirilen 3 bin kişilik spor salonu, basketbol, voleybol ve hentbol başta olmak üzerediğer bütün salon sporlarının yapılabileceği bir yapıya sahip inşa edildi.

İlde okulların ve amatör spor kulüplerinin yanı sıra tüm halkın bireysel sporlarını yapabileceği spor
salonu, 24 Aralık 2015 tarihinde ihalesi gerçekleştirilmişti.

3 YIL GECİKTİ

Spor salonu kompleksi, inşaat yapım süresinden itibaren 2017 yılı içerisinde hizmete açılması hedeflenmişti. Spor Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürütülen projenin, spor yatırımları konusunda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak bir tesise sahip olduğu gözlendi.
 



karaman spor salonu i̇nşaat haber