3. LİG'E YÜKSELME KARARI, KARAMAN'I SEVİNCE BOĞDU

Karaman'da Belediyespor için şampiyonluk kutlaması yapıldı.

Bölgesel Deplasmanlı Ligde Karaman'ı temsil eden Belediyespor, Ligin bitimine 4 hafta kala Pandemi salgını nedeniyle iglere verilen aranın ardından BAL Liglerinde 8 takımlar birlikte TFF Türkiye Futbol Federasyonuna "liglerin sezon sonu tescil edilmesi" kararına haksızlık gerekçesiyle itirazda bulunmuştu.

3. LİG'E YÜKSELME KARARI, KARAMAN'I SEVİNCE BOĞDU

TFF Yönetiminin bugünkü yaptığı son değerlendirmenin ardından aralarında Karaman Belediyespor'un da yer aldığı bazı takımlar 3. Ligde oynama hakkına kavuştu. Kararın ardından Karaman'da Belediyespor için şehir merkezinde konvoy düzenlendi. 

Yüzlerce araç konvoyunun katıldığı Belediyespor kafilesi şehir turu yaparak Akteke Kent Meydanında düzenlenen kutlamalara katıldı.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın da katıldığı kutlamalarda ayrıca İsmet Paşa Caddesi güzergahından Kent Meydanına doğru da yürüyüş yapıldı.

Burada Karamanlılarla kucaklaşan Başkan Kalaycı, alınan bu kararın Belediyespor'un hakkı olduğunu ifade ederek Karaman olarak 3. Ligde çıkmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Kalaycı, emeği geçen herkese teşekkür ederek, gelecek sezonda Karaman Belediyespor'un hedeflerinin daha güçlü olacağını ifade etti. Başkan Kalaycı, tüm Karaman olarak şehrin takımına sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi. Yapılan konuşmalar ve kutlamaların ardından coşkulu kalabalık gece boyunca Beleidyespor'un 3. Ligde çıkmasını doyasıya kutladı. 

karaman belediyespor bal lig haber