Başkan Sözlü: "Diyarbakır, bölgedeki varlığımızın teminatıdır"

Adana Diyarbakırlılar Vakfı Başkanı Bayram Tekiş ve yönetim kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.Vakıf Başkanı Bayram Tekiş ve yönetim kurulu üyelerini konuk alan Başkan Sözlü, 'Diyarbakır...

Adana Diyarbakırlılar Vakfı Başkanı Bayram Tekiş ve yönetim kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Vakıf Başkanı Bayram Tekiş ve yönetim kurulu üyelerini konuk alan Başkan Sözlü, “Diyarbakır bölgedeki varlığımızın teminatıdır” dedi.

“Başkanımızın yanındayız”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Adana’da ayrım gözetmeksizin, siyasi tercihleri belediye hizmetlerine yansıtmadan çalıştığını belirten Adana Diyarbakırlılar Vakfı Başkanı Bayram Tekiş, “Diyarbakırlılara olan hoşgörüsü, desteği ile Başkanımız Hüseyin Sözlü her zaman bizlere varlığını hissettirmiştir” diyerek desteklerinden dolayı Başkan Sözlü’ye teşekkür ederek Diyarbakırlılar olarak Başkan Sözlü’nün yanında olduklarını vurguladılar.

“Bölgeyi Diyarbakır aydınlatacak”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sözlü, Diyarbakır’ın siyasi olaylarla çalkantılı olmasının Diyarbakır için talihsizlik olduğunu belirterek, “Diyarbakır, Anadolu’daki varlığımızın teminatıdır. Diyarbakır, bölgeyi aydınlatacak yerdir” diyerek Diyarbakır’ın önemini vurguladı.

Ziyaretin sonunda Diyarbakırlılar Vakfı Başkanı Bayram Tekiş, Başkan Sözlü’ye Diyarbakır’ı anlatan bir kitap ve plaket takdim ederken Başkan Sözlü de Tekiş’e Atatürk’ün portresini içeren bir tablo hediye etti.