KYK Adana'dan üniversiteli gençlere türkü ve şiir dinletisi

Adana - KYK Adana İl Müdürlüğü 'Şiirin Gölgesinde Türküler' programında radyo programcısı ve yazar Talha Bora Öge ile üniversiteli gençleri buluşturdu.Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Adana İl Müdürlüğü tarafından Çınaraltı...

Adana - KYK Adana İl Müdürlüğü ‘Şiirin Gölgesinde Türküler’ programında radyo programcısı ve yazar Talha Bora Öge ile üniversiteli gençleri buluşturdu.

Haber sitemizin edindiği bilgiye göre, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Adana İl Müdürlüğü tarafından Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında Adana Evliya Çelebi çok amaçlı konferans salonunda ‘Şiirin Gölgesinde Türküler’ adlı program düzenlendi.

KYK Adana İl Müdürü Abdülkerim Arıkan, programın açılışında konuşma yaparak “Gençlik ve Spor Bakanlığımız, üniversiteli gençlerimizin sosyal-kültürel, milli ve manevi gelişimleri için her türlü imkanı sunmaya devam ediyor. Bu bağlamda ‘Şiirin Gölgesinde Türküler’ kapsamında Talha Bora Öge ile gençlerimize türkü ve şiir ziyafeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

KYK Adana İl Müdürü Abdülkerim Arıkan, program sonunda Talha Bora Öge’ye, işlemeli Türk Bayrağı tablosu hediye etti. Türkülerin hikayelerini müzikal bir tarzda sunan Radyo Programcısı- Yazar Talha Bora Öge de gençlere kitap hediye etti.

kyk adana