Şuhut OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Valimiz Mustafa Tutulmaz Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Tutulmaz, alt yapı çalışmaları devam eden Şuhut Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak, Şuhut OSB Müteşebbis Heyet toplantısına katıldı.

İlk önce Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ile birlikte Şuhut Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, OSB yetkilisi Erol Ünsoy'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şuhut OSB’deki incelemelerini tamamlayan Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık etti.
Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Şuhut Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda bir araya gelen heyet,  yatırımlar ve Şuhut  Organize Sanayi Bölgesinin alt ve üst yapı çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda, ilçelerimizin lokomotifi olarak gördüğü Organize Sanayi Bölgelerine önem verdiğini belirten Vali Tutulmaz, kalkınmanın ve büyümenin olmazsa olmazları arasında yer alan Organize Sanayi Bölgelerine Valilik olarak her türlü desteğin verileceğini sözlerine ekledi.