Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan İlimize Anlamlı Ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Tutak ilçemizde Sayın Valimiz Süleyman Elban ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Tutak ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a davet mektubu yollamasına binaen ilimize teşrif eden Bakan Sayın Selçuk, Sayın Valimiz ile birlikte öğretmen ve öğrencilerle Tutak Öğretmen Evi’nde bir araya geldi. Öğrenciler KODLAĞRI projesi kapsamında kodlama ve robotik gösterisi yaptı. Bu yıl aileleri ikna edilerek okula kazandırılan kız öğrenciler Bakan Sayın Selçuk için sahneye çıkarak ‘ iyi ki varsınız ‘  yazısı oluşturdu.
 
 Öğretmenlerle Tutak Öğretmen Evi’nde bir araya gelen Bakan Sayın Selçuk, '' ilçedeki öğretmenlerden çok sayıda davet mektubu aldığını, mektupların hepsini teker teker incelemeye çalıştığını" söyledi.
 
 Tutak ilçe ziyareti sonrası Bakan Sayın Selçuk ve Sayın Valimiz Ağrı Merkez’de Ağrılı iş adamı Şinası Ünsal tarafından yaptırılan Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılını gerçekleştirdi. 
 
 Ardından Valiliğimizi ziyaret eden Bakan Sayın Selçuk şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamında Sayın Valimiz ile bir süre görüştü. Daha sonra havayolu ile ilimizden ayrıldı.