AHMET DORLA SEÇİM STARTINI VERDİ

Demokrat Parti Eski İl Başkanı Ahmet Dorla, Demokrat Parti Karaman İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Olarak Seçimlere Katılacak.

“1 TAKİPÇİM 5 OY GETİRDİ Mİ BU İŞ TAMAM”
Demokrat Parti Eski İl Başkanı Ahmet Dorla, Demokrat Parti Karaman İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Olarak Seçimlere Katılacak.

Demokrat Parti'nin deneyimli isimlerinden Ahmet Dorla, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere katılarak Karaman İl Genel Meclisi için 1. sıra adaylığını açıkladı. Dorla, seçim kampanyası kapsamında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, takipçilerine seslendi.
Sosyal medya platformu Facebook üzerinden yapılan paylaşımda Ahmet Dorla, Demokrat Parti İl Genel Meclisi Üyesi 1. Sıra Adayı olduğunu duyurdu. Paylaşımında, "Beni canı gönülden, yürekli Facebook takipçilerim, bir takipçim 5 oy getirdi mi bu iş tamam demektir. Yolsuzluğa, uğursuzluğa, adaletsizliğe dur diyecekseniz, ben varım. Yok diyecekseniz, o da sizin tercihiniz. 31 Mart akşamı onurlu, adil seçmeni göreceğiz. Ben ve diğerleri, saygılar" ifadelerine yer verdi.
Ahmet Dorla, seçim kampanyasında adalet, şeffaflık ve yerel kalkınma vurgusu yaparak, Karamanlı seçmenlere projelerini sunmaya hazırlanıyor.
 




karaman haber karaman habercisi karaman haber kgrt karaman haber vefat edenler karaman haber - son dakika