Ahmet Mete Huzurevi'nde Anlamlı Buluşma: Berna Çiçek'ten Yaşlılara Ziyaret

Karaman Valisi Hayrettin Çiçek'in eşi Berna Çiçek, Ahmet Mete Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek huzurevinde kalan büyüklerle bir araya geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş'ın da eşlik ettiği ziyarette Berna Çiçek, huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ederek hal hatır sordu, sohbet etti.

Karaman Valisi Hayrettin Çiçek’in eşi Berna Çiçek, Ahmet Mete Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş’ın da eşlik ettiği ziyaret, sıcak ve samimi bir atmosferde geçti.

Ziyarette huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret ederek hal hatır soran Berna Çiçek, büyüklerle yakından ilgilenip sohbet etti. Yaşlıların talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Çiçek, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temennisinde bulundu.

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haberleri vefat edenler karaman haber güncel