Ahmet Sevimli; "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Sudurağı Beldesi Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sevimli, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan Mehmetçikler için duygusal bir mesaj yayınladı.

Sevimli'nin taziyede bulunduğu mesajında, "Vatan savunmasında büyük fedakarlık gösteren kahraman Mehmetçiklerimiz Irak'ın kuzeyinde şehit düştüler. Onlara Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri yer aldı.

Aday adayı Sevimli, Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde meydana gelen trajik olaylar karşısında derin bir üzüntü yaşadığını belirterek, "Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize olan minnet ve şükranımı sunuyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine, silah arkadaşlarına ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Tedavileri süren yaralı kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar temenni ediyorum." şeklinde duygularını ifade etti.

Sevimli, Türk milletinin düşman karşısında her zaman birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayarak, "Bu tür zorlu süreçlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve devletimizin kararlılığına olan inancımızı güçlendiriyoruz." dedi.

şehit taziye mesajı şehit taziyesi şehit taziye mesajı resimli şehit taziye sözleri şehit taziyeleri