AK PARTİ KARAMAN TEŞKİLATI, 31 MART YEREL SEÇİMLERE HAZIR

Karaman'da siyasi arenada etkin bir rol oynayan AK Parti, il başkanı Av. Murat Öztürk liderliğinde gerçekleşen Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı'yla bir araya geldi. Toplantıya Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser de katılım gösterdi.

Toplantıda yapılan açıklamada, teşkilatın 31 Mart Yerel Seçimleri için tam anlamıyla hazır olduğu vurgulandı. AK Parti'nin, Cumhuriyet'in yüzüncü yılında Karaman'ı tekrar AK Belediyecilikle buluşturma hedefine yönelik kararlılık belirtildi.

AK Parti'nin il ve milletvekili kadroları, Karaman'ın tarihi, kültürü ve hoşgörüsü ile öne çıkan bir şehir olduğunu vurgulayarak, bu şehre hizmet etmeye talip olduklarını ifade etti.

Geçmiş belediyecilik dönemlerinde Karaman'ın çehresini değiştiren projelerin altına imza atan AK Parti, bu başarıları milletle birlikte el ele gönül gönüle vererek gerçekleştirdi. Karaman'a sevdalı olduklarını belirten AK Parti yetkilileri, Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir şekilde Karaman'ı hak ettiği yere taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

AK Parti teşkilatının açıklamalarına göre, "Hazırız, kararlıyız, çünkü biz KARAMAN'A SEVDALIYIZ." İfadeleriyle yerel seçimlerde başarıya ulaşma azmi ve kararlılığı vurgulanmış oldu.









karaman haberler karaman habercisi karaman haber vefat edenler karaman haber siteleri karaman haberleri bugün vefat edenler