AK PARTİ MERKEZ İLÇEDE 2 ADAYLA SEÇİME GİDİYOR

Ak Parti Karaman Teşkilatı, hafta sonu Merkez İlçe başta olmak üzere 3 kongre düzenleyecek.

Kazımkarabekir ve Ayrancı İlçe kongrelerini tamamlayan Ak Parti Karaman Teşkilatı, 11 Eylül Cuma günü Ermenek ve Başyayla İlçe kongrelerini yapacak. Ermenek İlçe Kongresi saat 11.00 de Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde, Başyayla ilçe kongresi de saat 14.00’de Mehmet Akif Ersoy Lisesinde yapılacak.
 
MERKEZ İLÇE KONGRESİNDE 2 ADAY
 
“İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla 7. Olağan Kongre sürecine giden Ak Parti Karaman Teşkilatında, Merkez İlçe Kongresi 12 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Kemal Kaynaş Stadyumunda düzenlenecek.
 
460’a yakın delegenin yer aldığı öğrenilen Ak Parti Merkez İlçe Kongresinde Başkanlık için mevcut başkan Feyzullah Tunç ve ilde esnaflık yapan Mehmet Sami Şahin’in aday olduğu öğrenildi.
 
Yapılacak kongrelerin şimdiden Karaman’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan;
 
“Pandemi nedeniyle ara verilen İlçe Kongrelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. COVID 19 salgın sürecinden hemen önce Kâzımkarabekir ve Ayrancı İlçe Kongrelerimizi tamamladık.
 
AK Parti 7. Olağan Kongre sürecimiz “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla yeni normal şartlara uygun olarak gerçekleştirilecek.
 
Ermenek ve Başyayla ilçe kongrelerimiz 11 Eylül Cuma günü yapılacak.
 
Karaman Merkez ilçe kongremiz 12 Eylül Cumartesi günü saat 10.00 Kemal Kaynaş Stadyumunda gerçekleştirilecek.
 
Yeni normalleşme süreci ile birlikte maske, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet ederek, imkanlar elverdiğince açık alanlarda, büyük bir coşku ve heyecan içerisinde örnek bir kongre sürecini hep birlikte yaşayacağız.
 
Genel merkezimiz ve resmi kurumlar tarafından belirlenmiş kurallar da dikkate alınarak, bulaşma riski sebebiyle sadece delegelerimizin ve resmi görevlilerin katılımı sağlanarak, salgın döneminin zaruri şartlarına uygun bir kongre dönemi yaşayacağız. 
 
AK Parti olarak kongrelerimizi; takım ruhundan taviz vermeden, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde gerçekleştireceğiz inşallah. AK Parti Karaman ailesine ve şehrimize hayırlı olsun.’’ dedi.