AKÇAŞEHİR'DE MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Akçaşehir Seçim Bürosunın açılış programı yoğun katılım ve muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.

Pazar günü gerçekleştirilen açılış törenine CHP Karaman Milletvekilli İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, CHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş, Ayrancı, Kazımkarabekir ve Sudurağı Belediye Başkan Adayları ile birlikte çok sayıda partili ve Akçaşehir halkı katıldı. Yoğun ilgi gören ve miting havasında geçen açılış programında konuşan Milletvekili İsmail Atakan Ünver, 2019 seçimlerinde kıl payı kaybedilen seçimlerin 31 Mart'ta farklı bir şekilde kazanılacağını belirtti ve Akçaşehir'e yakışanın da bu olacağını ifade etti. CHP İl Başkanı Ahmet Recai Evcen ise, Akçaşehir'de yapılan seçim çalışmasının Karaman'da yankılandığını, Akçaşehir'deki heyecanın Karaman'dan hissedildiğini ve bunun mutlaka sandığa da yansıyacağını ve Akçaşehir'in yeniden sosyal belediyecilikle buluşacağını söyledi. Seçmenlerine seslenen Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş ise seçmenlerine hitaben yaptığı konuşmada;
"Bizim bir sevdamız var, o da Akçaşehir. Biz bu memleketin insanına, taşına, toprağına, geleceğine gönül verdik.
İşçisine, çiftçisine, çobanına, garibanına gönül verdik ve onlara umut olmaya geliyoruz. Memlekete hep birlikte umut olmaya, 31 martta sandıkları patlatmaya var mıyız? Hazır mıyız? 
O zaman, Yarından itibaren daha çok çalışacağız. Girmedik gönül, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Güler yüz ve samimiyet kazanacak.
Ve mutlaka başaracağız."sözlerine yer verdi. Özellikle kadınlar ve gençlerin yoğun ilgisi ile miting havasına bürünen açılış programı ikramlar, sohbet ve fotoğraf çekimleri ile devam etti.

karaman haber karaman haber vefat edenler karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası