AKÇEŞEHİR, SONER YEŞİLDAŞ'I KUCAKLADI

Akçaşehir'de CHP'nin Belediye Başkanlığı kesinleşen adayı Soner Yeşildaş, Akçaşehirli vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Mut, CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik, il genel meclis adayları, partililer ve yoğun bir katılımın olduğu programda Akçaşehir halkı, Soner Yeşildaş'a büyük ilgi gösterdi.

Soner Yeşildaş, 2024 yerel seçimlerine ilişkin büyük bir başarı ile kazanmanın temennisini dile getirerek, "Bizim kazanmamız, Akçaşehir'in kazanması demektir" şeklinde konuştu. Akçaşehir'in kendileri için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Yeşildaş, "Akçaşehir bizim ata yurdumuz, baba ocağımız. Biz bu toprakların ekmeğini yedik, Akçaşehirli hemşerilerimizle dertlenip yine onlarla sevinçlendik. Bugün burada Akçaşehir beldemizden CHP Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Aday olmamın temeli, bu topraklara nasıl iyi bir hizmet ederim, gelecek nesillere nasıl iyi bir Akçaşehir bırakırım. Bunun derdi ve gayesindeyim. İnşallah sizlerin de destekleri ile birlikte başaracağız. Sonuna kadar Akçaşehir diyoruz, sonuna kadar hizmet diyoruz. Sizlerden desteklerinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Program, konuşmaların ardından yapılan yemek ikramı ile sona erdi. Akçaşehir halkı, Soner Yeşildaş'a gösterdiği ilgi ve destekle birlikte seçim sürecine olumlu bir başlangıç yapmış gibi görünüyor.
 













karaman haber karaman habercisi karaman haber vefat edenler karaman haber ajansı karaman haber gündem