AKGÜN'DEN SAVAŞ KALAYCI'YA: "BU ŞEHRE SU GETİRDİK, BAKIN ŞİMDİ BEDAVA SU VERİYORLAR"

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Rakip Savaş Kalaycı'yı Eleştirerek Hedef Belirledi

Karaman'da Ak Parti İl Binası önünde düzenlenen bir etkinlikte  AK Parti'nin Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün, mevcut Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı eleştirerek, seçim vaatlerini ve partisinin başarılarını vurguladı.

Akgün'ün konuşmasında öne çıkan başlıklardan biri su temini konusu oldu. Akgün, "Bu şehre su getirdik, bakın şimdi bedava su veriyorlar. İbrala Barajı'nı yapan AK Parti'dir. Barajları inşa eden AK Parti'dir. Karaman'a değer katan parti yine AK Parti'dir. En son hızlı treni getirdik, değil mi? Hızlı tren Türkiye'de sadece 8-10 ilde var. Karaman, AK Parti'ye güvenmekte." şeklinde konuşarak, partisinin şehre kattığı değerlere vurgu yaptı.

Akgün ayrıca, "Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Karaman Kalesi gibi dimdik durmak, çok iyi bir şey yaptı. Bir nefes verdi, siz bir nefeslenin. Bir dönem bir muhalefete belediyeyi teslim edelim, Cumhur İttifakı'nın diğer ortağına teslim edelim dedi. Ama biz kenarda nefeslendik, nefeslenirken boş durmadık. Antrenman yaptık, koştuk. Şimdi yeniden tarih yazma zamanı, yeniden büyük ve güçlü Karaman'ı inşa etme zamanı." diyerek seçim öncesinde hedeflerini belirledi.

Belediye Başkanlığı için çalışmalarına vurgu yapan Akgün, "Belediye Başkanlığını kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Karaman AK Parti'ye güvenmekle, Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında dimdik durmakla çok iyi bir şey yaptı. Cumhurbaşkanımız bu dönem Karaman'ı bize emanet etti. Hiç kuşkunuz olmasın, rahat bu işi başaracağız. Çünkü biz 3 dönem milletvekilliği yaptık. Karaman'ın her köşesine hizmet ettik." şeklinde açıklamalarda bulundu.

karaman haber karaman habercisi karaman haber - son dakika trafik kazası karaman haber ajans karaman haberler son dakika