AKGÜN, HAKSIZLIKLARA 'SAVAŞ' AÇTI…"KARAMAN'IN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEM"

AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün, önemli iddialarda bulunduğu bir açıklama yaparak gündemi sarsacak sözler sarf etti. Akgün, belediyenin mali durumuna ve belediye şirketi olan ONGUN'un işçi alımlarına dikkat çekti.

Akgün, yaptığı açıklamada belediyenin borç batağında olduğunu belirterek, hala şirketin işçi alımına devam ettiğini iddia etti. Özellikle belediyenin ve şirketinin borçlarının yüksek seviyede olduğunu vurgulayan Akgün, bu durumun sürdürülemez olduğunu ifade etti.

Ayrıca, sosyal medya üzerinden algı operasyonları yapıldığını öne süren Akgün, sosyal medya trolcülerine de sert bir mesaj gönderdi. Akgün, "Üretken belediyecilik anlayışı ile yola çıkıp, belediye ve şirketini borca batıran bir anlayış. Belediyemizin ve şirketinin borçları dağları aşmışken, şirketine binli rakamlarının üzerine işçi alınmaya devam ediyor. İşinde ve aşında olana bir diyeceğim yok. Ama, maaş alıp işe gitmeden, poster, bayrak vs asanlar, sosyal medyada trolcülük oynayanlar biliniz ki 'Lale Devri' sona erdi. Karaman'ın hakkını kimseye yedirmem. Karaman huzur bulacak" şeklinde konuştu.

Mevlüt Akgün'ün bu açıklamaları, Karaman'da siyasi ve idari gündemi oldukça hareketlendirdi. Akgün'ün sözleri, seçim sürecinde önemli tartışmalara neden olabilir.


karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber ajansı karaman haber - son dakika