Akustik Duvar Panelleri

Mekanınıza akustik yalıtım yaptırırken hoş bir görüntü katmak ister misiniz?

Eğer cevabınız evetse aradığınız çözüm akustik duvar paneli olabilir. Akustik Duvar Panelleri her türlü iç mekan için harika bir atmosfer oluşturur ve yeni bir mimari dekorasyon yapmanıza imkanı sağlar. Aynı zamanda konuşma anlaşılırlığının ve sosyal etkileşimin önemli olduğu akustik ortamda akustik yalıtım ve ses izolasyonu sağlayarak verimli alanlar oluşturmanıza yardımcı olur.

 

Dokulu Paneller restoranlar, ofisler, konferans salonları ve kamusal alanlar dahil çok çeşitli oda tipleri için güzel bir çözümdür.İş yerlerinin ve ofislerin olmazsa olmazı ses iletim ve yalıtımlarıdır. Özel ofisinizde konuştuklarımızın misafirleriniz tarafından düzgün bir şekilde anlaşılması işlerinizin sağlıklı bir şekilde yürümesi için elzemdir. Ofisinizi akustik olarak iyi bir ortam haline getirmenin yanında yapacağınız işlemlerin ofisinize şık bir görünüm kazandırması önemlidir.Akustik Duvar Panelleri sizlere ofislerinizde, evlerinizde, kafelerde, restoranlarda ve daha birçok alanda ortamda bulunan ses karmaşasına çözüm sağlamak adına katkı sunmaktadır. Akustik kumaş kaplı duvar panelleri kumaşın duvarlara hem dekoratif hem de akustik duvar kaplaması olarak uygulanabilmesinde devrim yaratan yüksek gerilimli kumaş montaj sistemi olarak kullanılmaktadır.Akustik Panellerin sunduğu çeşitler size evinizin tasarımında da yardımcı olacaktır. Koltuğunuzla, halınızla perdeleriniz ile uyum sağlayabilecek renk ve desen seçenekleri bulunmaktadır.Kumaş kaplı akustik panel kaplamalar, akustik kumaş kaplamalı ses kesici, emici ve yutucu akustik panellerin iç yüzeyi ses soğuruculuğu, emiciliği artırılmış cam yünü ve kaya yünü olarak bilinen ses yalıtımı panelleri ile doldurularak yada yanmaz akustik süngerler ile ses yutucu akustik malzemeleri kullanılarak üretilir.

 

Akustik kumaş kaplı panel, ön yüzü akustik ses emici vede isteğe bağlı yanmazlık apreli laminasyon yapılmış kumaş ile gerdirme yöntemi ile kaplanarak standart ölçülerin yanı sıra özel ölçülerdede üretim mümkündür. Duvarlarınızda tercih edeceğiniz bu paneller standart olarak üçgen, oval, kare, dikdörtgen, beşgen, altıgen modellerinde üretilmektedir. Dilerseniz talebinize istinaden 3 boyutlu şekillerde cnc kesim olarak üretilebilmektedir. Ses yalıtımı yalnızca yankı izolasyonu değildir. Akustik Duvar Panelleri yankı yalıtımında sizlere keskin çözümle sunsa bile ses geçişlerinde kullanabileceğiniz birçok akustik izolasyon ürünü bulunmaktadır. Ses geçişlerini engelleme konusunda akustik duvar panelleri sizlere etkili çözüm sunmayacaktır. Bu nedenle komşu duvarlardan sizlere ulaşan rahatsız edici sesleri engellemek için farklı akustik yalıtım materyallerinin kullanımı sağlanması gerekmektedir. Ses kesici sünger, izolasyon malzemesinin kullanımı sonrasında akustik duvar panellerini kullanarak ortamdaki ses karmaşasını da engelleyebilirsiniz. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen akustik izolasyon malzemeleri üniversitelerin teknik testlerinden geçmiş olup büyük çoğunluğu sertifikasyona sahip ürünlerdir. Alanınıza en uygun akustik çözümler ile ilgili Turkish Acoustic ile iletişime geçebilir veya satış ofislerini ziyaret ederek teknik bilgi edinebilirsiniz.

akustik kaplamalar akustik panel kaplamaları Akustik Panel Akustik Duvar Panelleri Akustik Duvar Paneli