ALİ DORLA BİR KEZ DAHA BAŞKAN SEÇİLDİ

Başkan Ali Dorla listesinde gidilen seçimlerde,

BİRLİĞİNİ BİRLİK İÇİNDE TUTAN BAŞKAN, BİR KEZ DAHA GÜVEN KAZANDI

Karaman Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dorla, bir kez daha üyelerinden tam güvenoyu alarak hizmet makamına kaldığı yerden devam etti.

700 üyenin bulunduğu, Karaman ve bölgesinde aktif faaliyetlerini sürdüren Damızlık Birliği, bugün tamamladığı Olağan Genel Kurul seçimleri ile birlikte, Başkan ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerini belirledi.

Ali Dorla listesinde gidilen seçimlerde; Dorla 2. dönemde de üyelerinin desteğini alarak Birliğinde bir kez daha güven tazeledi. Dorla Başkanlığında Yeni Oluşan Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise İbrahim Keskin, Hikmet Çapan, Ali Gülcan, Barış Gülen, Süleyman Şen ve Cevdet Göçer isimleri getirildi.

Birlik olarak öncesinde yetiştiriciler ve üyeleri ile birlikte birlik ve berberliğin önemini belirten Başkan Ali Dorla, Genel kurulda aldığı tüm desteğin altında; birlik üyeleri ile birlikte süregelen güven ve beraberliğin yattığına dikkat çekti.

“Görevde bulunduğumuz ve bulunacağımız süre içerisinde üreticilerimizin sorunlarını çözmek adına her türlü çaba ve gayreti eksik etmemeye özen gösterdik.” diyen Başkan Dorla;

"Çok şükür ki, Karaman Damızlık Birliği olarak güçlü bir hizmet altyapısına sahibiz. Ancak bizler elbette bunu yeterli görmüyoruz. Çeşitli kurum ve kuruluşlarla dayanışma işbirliğini de esas alan politikamızla birlikte başta üretim ve istihdamımız olmak üzere ilimizin ekonomik göstergelerine de katkılar sağlamayı hedefliyoruz. Halkımızın içinden olan her bir üreticimiz ve yetiştiricimiz bizler için çok değerlidir.

Özellikle hizmetlerimizin ana temelinde yer alan yetiştirme ve besleme konularında danışmanlık, girdi teminleri, sigorta, ekipman, hayvan sağlığı ve suni tohumlama hizmetleri, Damızlık hayvan temini ve satışları gibi birçok alanda yaygın hizmetler verilmektedir.

Bizler Birlik olarak, hem piyasa beklentilerinin hem de üreticilerimizin hak ettiği konumda işlev ve faaliyetlerine devam etmesini amaçlamaktayız. Yine bu anlamda üye sayılarımızı da katlayıp ilimiz ve bölgesi ile yurt genelinde de örnek çalışmalarla hizmetlerimizi artırmanın gayesindeyiz.

Son yaşadığımız depremlerle hepimizin yürekleri yandı. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durum ile birlik ve beraberlik altında hep birlikte yaraları sarmaya ve acıları paylaşmayı millet olarak görev bildik. Bilmeye de devam edeceğiz.  Şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma ve birliğimize desteklerinden dolayı tüm üyelerime de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”diyerek duygularını dile getirdi.







Karaman Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Ali Dorla Başkan Karaman Haber Gündem