ALİ DORLA, REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA MANEVİ BİR MESAJ PAYLAŞTI

Karaman İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dorla, Regaip Kandili Dolayısıyla Manevi Bir Mesaj Paylaştı

Karaman İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dorla, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, manevi atmosferin zirvesine ulaşılan bu özel gecenin ve mübarek üç ayların, İslam âlemine barış, sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni etti.

Ali Dorla'nın mesajında vurguladığı gibi, Regaip Kandili ve mübarek üç aylar, Yüce Allah'ın rahmet ve mağfiretinden bolca faydalanma fırsatı olarak değerlendirilmelidir. Başkan Dorla, içerisinde barındırdığı feyz ve bereketle bilinen bu özel zamanlarda kulluk şuuru içerisinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Ali Dorla, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Bu gece, manevi duygularımızın zirveye ulaştığı, ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olunan, huzur ve sürura kavuştuğumuz müstesna zamanlardır. Feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, kalplerimizin manevi hazza ulaşarak yakınlaştığı, dünya işlerinin ağırlığından bunalan ruhlarımızı yeniden aydınlattığımız mübarek ayları fırsat bilmeliyiz."

Dorla, mübarek aylarda toplumun birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, çekişmelerin kaldırılması, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıkarılması çağrısında bulundu. Mesajında, bu özel zamanlarda ibadet şuuru ile hareket edilmesinin, dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesine katkı sağlayacağına inancını dile getirdi.

Başkan Ali Dorla, mesajını tamamlarken, Regaip Kandili ve mübarek ayların tüm İslam âlemine barış, sağlık, huzur ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

karaman haber karaman habercisi karaman haber kgrt karaman haber ajans karaman haber vefat edenler