ANA MUHALEFET LİDERLERİ KARAMANLI GELİN'İN DÜĞÜNÜNE AKIN ETTİ

ASLEN Karaman'ın Yeşildere köyünden olup,

KARAMAN’LI ÖZEN AİLESİ ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İLE AKRABA OLDU

ASLEN Karaman’ın Yeşildere köyünden olup, Adana’da ikamet etmekte olan Ayşe Mevlüt Özen’in kızları Avukat Betül Özen ile Adana Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan ve Nuray Karalar’ın oğlu Mert Karalar, Adana’da düzenlenen görkemli bir düğün sonrası dünya evine girdi.

12 Kasım Cumartesi Akşamı Adana Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen düğüne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda protokol ve davetli topluluğu katıldı.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER NİKAH ŞAHİTLERİ OLDU

Aynı zamanda Eski Konya Baro Başkanı Hasan Özen, Karamanlı gazeteci Hasan Erkin Özen’in de kuzenleri olan Betül Özen’in düğün töreninde, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener nikah şahitleri oldu.

Mert Karalar ve Betül Özen’in nikahını Adana Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar kıyarken şahitliği ise Kılıçdaroğlu ile Akşener yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, Mert ve Betül çiftine mutluluklar dilerken, e-karaman gazetesi olarak kuzenimiz Betül ile damadımız Mert’i tebrik eder bundan sonraki yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz. 











Zeydan Karalar Betül Özen Karaman Adana Haber Kılıçdaroğlu Akşener Adana TÜYAP Düğün Mert Karalar Özen Ailesi Gündem Karaman Haber Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu Nikah