ANALİG GÜREŞ'TE KERİM ABDOLLAHİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Karaman ANALİG güreş takımı sporcularından Kerim Abdollahi,75 kilo erkeklerde altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Kırşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sezonu Büyükler-Minikler Güreş Final  müsabakalarına güreş antrenörleri Erdoğan Taktak, Mehmet Ali Daylak, Sabri Şahin,Kağan Aslantürk ve İsmail Yıldırım eşliğinde hazırlanan Karaman ANALİG erkek güreş takımı, 75 kilo erkeklerde mücadele eden Kerim Abdollahi ile altın madalyaya uzandı. 75 kiloda altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu olan Abdollahi başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Yine Karaman ANALİG güreş takımından 57 kiloda mücadele eden Efecan Bağcı ve 44 kiloda mücadele eden Emirhan Çataoğlu müsabakaları beşinci olarak tamamlayarak Sporcu Eğitim Merkezine (SEM) girmeye hak kazandılar. Daha öncede Turaç Güleç ve Gökhan Biçer Türkiye Eğitim Merkezine girmeye hak kazanan sporcular olmuştu.

Anadolu Yıldızlar Ligi takımlarının Karaman’ı gururlandırmaya devam ettiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, 75 kiloda altın madalya kazanan Kerim Abdollahi ve Sporcu Eğitim Merkezine girmeye hak kazanan sporcular Efecan Bağcı ile Emirhan Çataoğlu’nu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

karaman haber karaman habercisi karaman haber gündem karaman haber 70 karaman haber ajans