Vali Vasip Şahin, Evren İlçesinde

İlçe ziyaretleri gerçekleştiren Vali Vasip Şahin, bölge ve il müdürleriyle birlikte Evren ilçesinde incelemelerde bulundu.

Evren Kaymakamlığına ziyarette bulunan Vali Şahin’i; İlçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci ve diğer yetkililer karşıladı.

Kaymakam Aziz Kayabaşı tarafından, başta eğitim, sağlık ve asayiş olmak üzere ilçede yapılan çalışmalarla ilgili brifing sunulan Vali Şahin; Evren’de yürütülen çalışmaları yakından takip ettiğini, ilçe için büyük bir şans olan Hirfanlı Baraj Gölü’nün hayata geçirilecek projeler neticesinde doğaseverler için önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Şahin, ilçenin emniyet ve asayişi ile İlçe Emniyet Müdürlüğünün bina, personel, araç gereç durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Şahin, asayiş olayları bakımından huzurlu bir ilçe olan Evren’de özverili bir şekilde çalışan emniyet mensuplarını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Halk Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan ve proje hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Şahin, halk eğitim merkezlerinin, toplumun kalkınmasında öncü rol üstlendiğini, insanlara öğrenme sevgisi aşılama ve meslek sahibi yapma gayreti içinde olduğunu bildirdi. 

İlçe Jandarma Komutanlığını ve Evren Belediyesini de ziyaret eden  Vali Vasip Şahin daha sonra ilçeden ayrıldı.