Antalya Kemer Otellerinin Özellikleri Nelerdir?

Kemer; Antalya'nın öne çıkan bölgelerinden birisidir. Türkiye'de ender bulunan bir coğrafya olması ile dikkat çeker.

Kemer; Antalya’nın öne çıkan bölgelerinden birisidir. Türkiye’de ender bulunan bir coğrafya olması ile dikkat çeker. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlar. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarmak, zengin coğrafyanın nimetlerinden faydalanmak, Akdeniz’in mavi sularında serinlemek, eşsiz Akdeniz doğası ile baş başa kalmak adına yolunuz kesinlikle Kemer’e düşmeli!

Kemer; uluslararası standartlardaki Kemer otelleri ile de fark yaratıyor. Antalya Kemer otelleri; her yıl dünyanın farklı yerlerinden gelen turistleri ağırlıyor. Bu otellerde bilhassa yaz aylarında yer bulmak neredeyse imkansıza yakındır. Bu yüzden, Antalya Kemer otelleri için erken rezervasyon yaptırmak önemli hale gelir. Tatilciler; erken rezervasyon sayesinde yüzde 50’ye kadar uzanan indirimlerden faydalanabilirler.

Kemer’de Ne Yapılır?

Her şeyden önce, Kemer’in eşsiz manzarasına şahitlik etmelisiniz. Bu noktada, Olympos Teleferik sayesinde bu amacınıza ulaşabilirsiniz. Yükseklik korkunuz yoksa bu aktiviteyi mutlaka gerçekleştirmelisiniz. Kemer denildiği zaman insanların aklına doğal olarak deniz, kum ve güneş üçlüsü geliyor. Kemer; denize aşık olanlar için tabiri caizse bir cennettir. Bu yüzden, yolunuz mutlaka Kemer plajlarına düşmeli! Burada birbirinden güzel mavi bayraklı plajlara rastlayabilirsiniz. Ayrıca, yine Kemer’de farklı su sporlarını deneyebilirsiniz. Hatta, tüplü dalış deneyimi yaşamanız dahi mümkün!

Günün birinde yolunuz Kemer’e düştüğü takdirde Yörük Parkı’na da mutlaka uğramalısınız. Buranın cazibesine hayran kalacaksınız. Yörük Parkı; marinaya ve Moonlight Plajı’na son derece yakındır. Kemer ve deniz manzarasını olabilecek en iyi şekilde izlemek isteyenler için harika bir seçenektir. Kemer ile özdeşleşmiş yerlerden birisi de Göynük Kanyonu! Burası; hem yerli hem de yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilir. Likya Yolu; dünyanın en iyi on yürüyüş parkuru arasındadır. Bu noktada, Likya Yolu’nun bir kısmının Göynük Kanyonu’ndan geçtiğini söylemek gerekir.

En İyi Antalya Kemer Otelleri

Antalya Kemer otelleri; hem bütçenize hem de ihtiyaçlarınıza hitap ediyor. Biraz araştırma yaptığınız takdirde Kemer’deki aile veya balayı otelleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Gelin, en iyi Antalya Kemer otelleri hakkında bilgi verelim!

Rixos Beldibi: Beş yıldızlı Antalya Kemer otelleri arasında yer alır. Denize sıfır konumuyla dikkat çeker. Kendisine ait bir plajının olması ciddi bir avantajdır. Ayrıca, odalarının her birisi özenle oluşturulmuştur. Açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA ve fitness merkezi, spor salonu, tenis kortu ve daha birçok özelliğiyle fark yaratır.

Maxx Royal Kemer Resort: 160 bin m2’lik bir alanda yer alan otelin de beş yıldızlı Antalya Kemer otelleri arasında bulunduğunu ifade edebiliriz. 291 odası vardır. Antalya’nın en büyük açık havuzlarından birisine sahip olmakla beraber çocuk dostu bir oteldir.

Alva Donna World Place: Denize sıfır konumunun yanı sıra tenis kortu ve 400 metrelik plajı ile de fark yaratır. Ayrıca, 816 oda seçeneği mevcuttur.