AÖF sınav sonuçları 2021... AÖF bitirme - final sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açıköğretim sınav sonuçları binlerce aday tarafından araştırılmaya başlandı. 16 Ocak tarihi itibariyle başlayan sınavların sonuçları, binlerce AÖF öğrencisi tarafından araştırılıyor. AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak merak eden adaylar, online sınav yapıldığı için AÖF sınavlarının erkenden açıklanmasını bekliyor. Peki AÖF sınavlarının açıklanma tarihi belli oldu mu?

Son dakika haberine göre Açıköğretim fakülte ve önlisans final sınavları 16 Ocak 2021 tarihi itibari ile sona erdi. Binlerce Açıköğretim öğrencisi sınavlarını online olarak gerçekleştirdi. Özellikle hafta sonu sınav yoğunluğu yaşayan AÖF ekranları pazar günü yoğunluktan dolayı hata verdi. Binlerce öğrenci çeşitli şikayet kanallarında yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi. AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak araştıran öğrenciler, AÖF 1. dönem final sonuçlarını bekliyor. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF 1. FİNAL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıköğretim sınav sonuçları binlerce aday tarafından araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta sonu binlerce AÖF öğrencisi 1. final sınavlarına giriş yaparak sınavlarını bitirdi. AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak merak eden adaylar, online sınav yapıldığı için AÖF sınavlarının erkenden açıklanmasını bekliyor. Açıköğretim sınav sonuçlarına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Sonuçlar açıklandığı takdirde haberimizde yer vereceğiz.

AÖF SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI

 

2020 -2021 AÖF SINAV TARİHLERİ

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav takvimi şöyle;

Güz Dönemi Ara Sınavı: 12-13 Aralık 2020

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 16-17 Ocak 2020