Ardahan Belediye Başkanımız Sn. Faruk Köksoy, Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylamasına Katıldı

Belediye Başkanımız Sn. Faruk Köksoy, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Başkan Köksoy, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tarihi Kongre binasında tek tek inceleyerek 3 fotoğraf için ayrı ayrı oy kullandı.

Başkan Köksoy, tercihlerini haber kategorisinde Amer Almohıbany'ın "Doğu Guta'da bayram", yaşam kategorisinde Günay Nuh'un "Ardahan'da kış", spor kategorisinde ise Mario Strmotiç'in "Bünyamin Sezer" başlıklı fotoğraflardan yana kullandı.

Anadolu Ajansı tarafından oylamaya sunulan her fotoğrafın farklı ve çok şeyi ifade ettiğini dile getiren Başkan Köksoy, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansımız dünyada geniş bir ağa sahip olduğunu biliyoruz. Türkiye'de ve dünyadan sunduğu haber akışından yayın organlarımız istifade ediyor. Ajansın disiplinli, etik kuralları çerçevesinde devletimiz ve milletimizin değerlerini gözeterek bu değerli çalışmaları bizi de memnun etmektedir. Bu ekibin çok güzel fotoğraflarda çektiğini biliyoruz. Oylamaya sunulan fotoğraflar gerçekten çok çok başarılı fotoğraflar. Her bir fotoğraf çok şeyi ifade ediyor. Bir kompozisyon adeta."

Başkan Köksoy, Ardahan'dan da bir fotoğrafın oylamada yer almasının kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.