Başkan Köksoy'a akademisyenler ve İHH'dan ziyaret

Ardahan Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Semra Çevik, Yrd.Doç.Dr. Sıdıka Arlı Süel ve Yrd.Doç.Dr. Filiz Öztürk, Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u makamında ziyaret etti. Öğretim Üyeleri, resim grafik, resim model tasarım ve...

Ardahan Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Semra Çevik, Yrd.Doç.Dr. Sıdıka Arlı Süel ve Yrd.Doç.Dr. Filiz Öztürk, Belediye Başkanı Faruk Köksoy’u makamında ziyaret etti. Öğretim Üyeleri, resim grafik, resim model tasarım ve çini seramik tasarım konuları ve Japonya Hiroşima Belediyesi ile ortak yürütülecek olan proje ve ilişkilerin geliştirilmesi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İHH’ DAN BAŞKAN KÖKSOY’A ZİYARET

İHH Kadın Kolları Başkanı Fatma Türk, Belediye Başkanımızın eşi Cevriye Köksoy ve İHH Ardahan Şube temsilcisi Hüseyin Ceven ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Köksoy’u makamında ziyaret ederek yetim yardım faaliyetleri ve Ardahan’ da yardım organizasyonları hakkında bilgi verdi.

Ayrıca Ziyarette İHH Ardahan Şube temsilcisi Hüseyin Ceven “Ardahan’dan Halep’e Yol Açın" sloganıyla başlatılan yardım seferberliği, yetimler ve diğer yardımlar kapsamında fedakâr çalışmaları nedeniyle, desteğinden dolayı Belediye Başkanımız Faruk Köksoy’a teşekkür etti.

AVRUPA BİRLİĞİ TÜRKİYE DELEGASYONU MÜSTEŞARI MR. JULİAN VASSALLO2DAN BAŞKAN KÖKSOY’A ZİYARET

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Müsteşarı Julian Vassallo, Belediye Başkanı Faruk Köksoy’u ziyaret ederek AB Misyonu, 15 Temmuz kalkışması ve referandum konularında bilgi alışverişinde bulundu.