VALİ BİLMEZ, İL MERKEZİNDE KÖY ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Vali Mehmet Emin Bilmez, köy ziyaretleri kapsamında il merkezine bağlı, Altaş, Güzelyurt, Ölçek, Çamlıçatak, Balıkçılar ve Ortageçit köylerini ziyaret etti.

Ziyaret ettiği köylerde muhtar ve vatandaşlarla görüşen Vali Bilmez, köylerin sorun ve taleplerini dinledi, yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Vali Bilmez, köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “Bugün, kurum müdürlerimizle birlikte sizleri ziyaret etmek, varsa sorunlarınızı, taleplerinizi, önerilerinizi dinlemek için geldik. Hem sizlerle tanışmak, hem de sohbet etmek, kaynaşmak için köylerimizi ziyaret ediyoruz. Sorunları yerinde görmek, varsa sizlerin önerisini dinlemek açısından bu ziyaretlerin verimli olduğunu düşünüyorum. Köylerimizin sorunları olabilir, sıkıntıları, eksikleri olabilir. Tüm bu sorunları imkanlarımız ölçüsünde çözmeye, köylerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerinde Ardahan’ın güzelliklerine, örf, adet ve geleneklerin güzelliğine de değinen Vali Bilmez, “Biz bu güzellikleri, örf ve adetleri yaşatmak için birbirimize daha sıkı sıkıya sarılacağız. Çünkü bizi daha güçlü kılacak olan şey, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve komşuluk ilişkilerimizdir. Sizlerden özellikle, komşuluk ilişkilerinizi güçlendirmenizi, çocuklarımıza, gençlerimize örfümüzü, geleneklerimizi iyi anlatmanızı istiyorum” diye konuştu.

Vali Bilmez ayrıca eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılığın daha iyi konuma getirilmesi anlamında vatandaşlarla istişarede bulundu.