FETÖ'cü SUİKASTÇİ KARAMAN'DA DA...

Rus Büyükelçi Karlov'u öldüren Mevlüt M. Altıntaş Karaman'da da ...

RUS BÜYÜKELÇİYİ  ÖLDÜREN SUİKASTÇİSİ KARAMAN’DA DA GÖREV YAPMIŞ!

Karlov'u öldüren Mevlüt M. Altıntaş Karaman’da da görev yapmış

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov'un öldüren FETÖ'cü polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş'ın Karaman’da  da görev yaptığı da ortaya çıktı

  Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov'un silahlı saldırıda öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturmada olayı ve saldırının faili polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş'ın irtibatlı olduğu kişiler, saldırı öncesi yaptığı hazırlıklar, sigaraya başladığı dönem, silahını tamir ettirmesi ve fişek istihkakını aldığı tarihler gibi her türlü ayrıntıyı inceleyen terör ve istihbarat ekipleri, ilginç detaylara ulaştı.

Karlov'un Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde katıldığı "Gezgin Gözüyle Kaliningrad'dan Kamçatka'ya Rusya" sergisinde uğradığı silahlı saldırının ardından olayın aydınlatılması amacıyla başlatılan soruşturma sürüyor. Silahlı saldırının faili Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü polisi Altıntaş'ın ölü ele geçirilmesinin ardından saldırgan ve çevresini mercek altına alan Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, olayla ilgisi ve bilgisi olduğu gerekçesiyle gözaltına aldığı 25 kişiyi tek tek sorguladı. 

Alınan ifadeler ve teknik incelemeler sonucu Altıntaş'ın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve bazı dini gruplar ile Polis Okulunda okuduğu yıllarda kurduğu bağlantılar, katıldığı sohbet toplantıları, ailesi ve çevresindeki FETÖ ile irtibatı bulunan kişiler tek tek ortaya çıkarıldı. 

KARAMAN’DA  GÖREV YAPMIŞ

26 Haziran 2014'ten itibaren Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde göreve başlayan Altıntaş, geçici görevle 16 Mart 2015'te 3 aylığına Bitlis'e gönderildi. Altıntaş, 2014 yılında Karaman, Konya, Mardin ve Kahramanmaraş’ta da görev yaptığı öğrenildi.