Sakarya'da polis ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı narkotim ekipleri iki ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirdi.Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile...

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı narkotim ekipleri iki ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı narkotim ekipleri sokaklarda uyuşturucuya geçit vermiyor. Operasyonlar kapsamında ekipler ilk önce hareketlerinden şüphelendikleri S.O ve B.O isimli şahısları durdurarak üst araması yaptı. Yapılan üst aramasında şahıslardan 10 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Polis ekipleri araştırmayı derinleştirerek şahısların ikametlerinde arama yaptı. Şahısların ikametinde yapılan aramada 140 adet hap ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar ‘Uyuşturucu Madde ticareti yapmak’ emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir diğer operasyonda ise Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı narkotim ekipleri şehir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik yaptıkları çalışmada Sakarya Mahallesi Yılgın Sokakta ikamet eden E.Y., isimli şahsın yapılan üst aramasında iki paket halinde toplamda 3 gram gelen bonzai maddesi ele geçirildi. Polis ekipleri şahsın ikametinde yaptıkları aramada 266 gram bonzai maddesi ve 7 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.