Sinem öğretmen için dua seferberliği

Kütahya'da 2 kişinin hayatını kaybettiği 18 kişinin de yaralandığı trafik kazasında ağır yaralanan anaokulu öğretmeni Sinem Kıyak (24) yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.Öğrencileri velileri ve mesai arkadaşları sosyal medya üzerinden...

Kütahya’da 2 kişinin hayatını kaybettiği 18 kişinin de yaralandığı trafik kazasında ağır yaralanan anaokulu öğretmeni Sinem Kıyak (24) yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Öğrencileri velileri ve mesai arkadaşları sosyal medya üzerinden Sinem öğretmen için adeta dua seferberliği başlattı. DPÜ Kütahya Evliya çelebi Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sinem öğretmenin durumunun kritik olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin halen sürdüğü kaydedildi.

Dün akşam saatlerinde Kütahya-Tavşanlı karayolunun 20’inci km’sinde kar ve aşırı buzlanma sebebi ile meydana gelen trafik kazasında 10 araç birbirine girmiş ve 2 kişi hayatını kaybetmiş, 18 kişi de yaralanmıştı. Yaralılar arasında Emet Gülten Dayıoğlu Anaokulu öğretmeni Sinem Kıyak da bulunuyordu.