Uyuşturucu tacirlerine şafak baskını

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polislerinin de aralarında bulunduğu 250 polisle gerçekleştirilen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polislerinin de aralarında bulunduğu 250 polisle gerçekleştirilen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan şahıslara yönelik, Şahinbey ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde tespit edilen 12 ayrı adrese şafak vakti operasyon yaptı. Sabah saat 05.30’da start alan operasyona Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 250 polis katıldı. Operasyonda 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ikametleri ve üzerilerinde yapılan aramalarda, farklı türden ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, iki adet tabanca ve bu tabancalara ait çeşitli miktarlarda fişek, 2 adet uzun namlulu kaleşnikof marka silah ve bu silahlara ait 4 adet şarjör ile çok sayıda kaleşnikof silah mermisi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve 6136 S.K.M" suçlarından işlem başlatılırken, şahısların sorguların ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.