62.Hükümet Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İlimizi Ziyaret Etti

62.Hükümet Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, incelemelerde bulunmak ve bir dizi toplantılara katılmak üzere Aydın'a geldi.

Aydın programı kapsamında sabah saatlerinde ilk önce sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla bir araya gelen 62.Hükümet Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra Aydın Valiliğini ziyaret etti.
 
Vali Sayın Yavuz Selim Köşger tarafından karşılanan Sayın Numan Kurtulmuş, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Köşger’den Aydın ile ilgili bilgiler aldı.
 
Valilik ziyaretinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Sayın Kurtulmuş’a Aydınlılar büyük sevgi gösterisinde bulundu.
 
Daha sonra ADÜ Miletos Salonunda “Yeni Dünyada Türkiye’nin Gücü” konulu programa katılan Sayın Numan Kurtulmuş’a Vali Köşger eşlik etti. Programa sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 
62.Hükümet Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Aydın programını tamamladıktan sonra Vali Köşger tarafından uğurlandı.