Aydın Valiliği, Aydın Genç Efeler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sporcularına Tekerlekli Sandalye Hediye Etti

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Efeler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sporcuları; U19 Milli Takım Oyuncusu Berkay Uslu, Murat Doğan ve Erkan Ünlü'ye Valili Sayın Yavuz Selim Köşger tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Aydın Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı(YİKOB) aracılığıyla 3 sporcunun fiziksel özelliklerine uygun şekilde yapılan tekerlekli sandalye 37 bin 500 liraya mal oldu.

Basketbol maçlarına, emanet ve eski tekerlekli sandalyelerle çıktılarını belirten sporcular, tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılayan Vali Köşger'e teşekkür etti.

Valilik olarak, özellikle sporculara ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını dile getiren Vali Köşger de, "Bunlar, özel sporcular ve daha özel desteğe ihtiyaçları vardı.

Bu anlamda Valiliğimiz, YİKOB aracılığıyla bu sporcularımızın fiziksel özelliklerine uygun şekilde tekerlekli sandalye imal ettirdi. Sandalyelerin her biri 12 bin 500 lira değerinde. 3 tekerlekli sandalyemizi, sporcu arkadaşlarımıza hediye ettik. Artık sporcularımızdan başarı bekliyoruz. Onların da başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz" dedi.