Aydın'da 2017 yılı bitki koruma ürünleri bayi toplantısı yapıldı

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2017 yılı bitki koruma ürünleri ve zirai mücadele alet ve makine bayi toplantısı düzenledi.27870 sayılı bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ile depolanması hakkında...

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2017 yılı bitki koruma ürünleri ve zirai mücadele alet ve makine bayi toplantısı düzenledi.

27870 sayılı bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ile depolanması hakkında yönetmeliğin 15. maddesinin ğ bendi gereği 2017 yılı bayi eğitimi Aydın Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda bitki koruma ürünleri ve zirai mücadele alet ve makine bayilerle ilgili yönetmeliklerdeki hususlar ve çeşitli tarımsal konular hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının duyurulmasını istediği ve önümüzdeki dönemlerde uygulamaya yönelik Bitki Koruma Ürünleri Stok Takip Programı hakkında da bilgiler verildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, toplantıya katılamayan bayilerin, yönetmelik gereği önümüzdeki günlerde duyurusu yapılacak olan eğitime mutlaka katılmaları gerektiği ifade edildi.