Nazilli Ticaret Odası kurumsal eğitimlere hız verdi

Nazilli Ticaret Odası (NTO), yeni hizmet binasında fiziksel koşulların artmasıyla birlikte bilgilendirme toplantıları ve kurumsal eğitim takvimi hazırladı. NTO, üyelerine gerekli olan eğitimleri ve bilgilendirmeleri yaparak donanımlarını artırmayı...

Nazilli Ticaret Odası (NTO), yeni hizmet binasında fiziksel koşulların artmasıyla birlikte bilgilendirme toplantıları ve kurumsal eğitim takvimi hazırladı. NTO, üyelerine gerekli olan eğitimleri ve bilgilendirmeleri yaparak donanımlarını artırmayı hedefliyor.

İstihdam seferberliği kapsamında yaptığı bilgilendirmelerle iş gücü piyasasını hareketlendiren Nazilli Ticaret Odası, arkasından düzenlediği Ar-Ge destekleri ile ‘Ar-Ge ve Tasarım Merkezi’ sayılarını artırmayı amaçlıyor. NTO, son olarak düzenlediği bilanço okuma ve değerlendirme eğitimi ile işverenlerin ve de muhasebe personellerinin bilincini artırmak üzere önemli bir adım attı.

“Gayemiz Kısa Süreli Değil Donanımlı Eğitim”

Düzenlenen son eğitimin 6 saatlik bir eğitim olduğuna, gayelerinin kısa süreli tanıtım ya da reklam yapmak yerine nitelikli eğitimler düzenlemek olduğuna değinen NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan; “Eğitimlerin sürdürülebilirliği ve amacına ulaşması bizim için çok önemli. Üyelerimizde farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. İstihdam desteklerini anlattığımız toplantımızdan sonra istihdam desteğine müracaat eden işveren sayımız tahminimizin çok üzerinde oldu. Bilanço eğitimimiz sonunda çok olumlu geri dönüşler aldık. Daha yolun başındayız, eğitimlerimizin sayısını artıracağız. Üyelerimizi eksik oldukları bütün konularda bilgilendireceğiz. Yeniliklere ayak uydurmak, daha çok destekten faydalanmak ve daha bilinçli hareket etmek için vizyonumuzu değiştirmeye mecburuz ve kararlıyız” dedi.