Pehlivan; "Sağlık çalışanlarına saygı, Türk milletine saygıdır"

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 'Türk hekimleri ve sağlık çalışanlarına saygı, Türk milletine saygıdır' dedi.14 mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan MHP İl Başkanı Pehlivan, 'Türkiye Cumhuriyetimizin kurulmasında...

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Türk hekimleri ve sağlık çalışanlarına saygı, Türk milletine saygıdır” dedi.

14 mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan MHP İl Başkanı Pehlivan, “Türkiye Cumhuriyetimizin kurulmasında tüm fedakarlıklarını sunan sağlık sektörü çalışanlarımız hala çalışmalarına aynı özveri ile devam etmektedir. Kısıtlı sosyal haklarına ve çalışma hayatlarının yoğunluğuna rağmen insanlarımıza iyi bir hizmet götürmeyi kendilerine ilke edinmiş sağlık çalışanlarımızın olması Türk Milletinin büyük bir şansıdır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Devlet durumunda bulunan siyasal kuruluşların en birinci görevi, milletin sağlıklı kalması için gerekli yaşam koşullarını gerçekleştirmektir’ sözündeki anlam ile hem sağlık çalışanlarının hem de insanlarımızın daha iyi hizmet götürebilmesi/alabilmesi için milli bir anlayışla etkin çalışmalara başlaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ömrünün önemli bir kısmını insan sağlığına adayan tüm hekimlerimizin ve hemşirelerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımızın, bu özel gününü kutluyor, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir Türkiye dileğiyle, saygılarımı sunuyorum bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.