"BABAYİĞİTLER" DEN PARALI HALK KONSERİ

KARAMAN'da bir kısım medya tarafından aylarca 'Babayiğitler' olarak sürekli lanse edilen,

“BABAYİĞİTLER” DEN PARALI HALK KONSERİ

BİLETİN VARSA OTELDE TAKIMI GÖR

BİRLİK BERABERLİK HİKAYE, PARALI ORGANİZASYON ŞAHANE


•    Vatandaş, “Bilet fiyatları 550 TL olan etkinlikler için birlik beraberlik falan olmaz.”

KARAMAN’da bir kısım medya tarafından aylarca “Babayiğitler” olarak sürekli lanse edilen kulüp yöneticileri, futbol takımını para karşılığında halkla buluşturuyor
.

Karaman Belediyesine yığınca bedel ödeyerek futbol takımına sahip olan ve şehirde “Babayiğitler” olarak unvan takılan kulüp sahipleri, yeni sezon açılışını halka paralı sunuyor.

Geçtiğimiz sezon ligde kalmayı başaran Karamanspor Futbol Kulübü, yeni sezon açılışını Karaman’da özel bir otelde paralı konserler eşliğinde açıyor.

29-30-31 Temmuz tarihinde 3 gün boyunca sürecek olan ve “festival havasında” diyerek kampanyası yürütülen konserler, Karaman halkına ücretsiz değil, parayla sunulacak.

Yeni sezon hazırlıkları için transfer çalışmalarını da devam ettirdiği öğrenilen Karamanspor Futbol Kulübü ve oyuncularının halk kaynaşması, özel bir otelin bahçesinde bilet sahipleri olanlarla yapılacak.

İçlerinde en popüler olan Serdar Ortaç’ın da aralarında yer aldığı 6 solist ve 2 grup Karaman’da 3 gün boyunca sahne alacak.

“HALK”LA ANILAN PARALI PROJE TEPKİ TOPLUYOR

Yeni sezon için festival niteliğinde kampanya havasına giren Karamanspor Futbol Kulübünün halkla birlik beraberlik altında halk konserini ücretli yapması yerel kamuoyunda tepkileri de beraberinde getirdi.

Karaman Beldiyesinden takımı devralarak Karaman’da bir kısım medya tarafından aylarca “Babayiğitler” olarak sürekli lanse edilen kulüp yöneticilerinin takımı halkla kaynaştırmak ve tanıtmak için yerel bir organizasyonla takıma destek amaçlı paralı sunulan proje konserinin halkla paralı anılması vatandaşın da tepkisini çekti. 

Sanatçıları dinlemek için kişi başı 550 TL’yi gözden çıkarması gereken Karaman halkının, konserleri bir de otelin bahçesinde dinleyecek olması da yine ayrıca tepkiler aldı. Halka açık konser umut eden vatandaşlar, “Diyelim ki rağbet oldu, binlerce vatandaş otelin bahçesine nasıl sığacak. Herkesin gelebileceği bir yer olmalıydı. Çok saçma bir organizasyon.”dedi.

 “BİRLİK BERABERLİK HİKAYE, PARALI ORGANİZASYON ŞAHANE”

Yine, vatandaşların özellikle sosyal medya üzerinden; "Organizasyon firmasına para kazandırılmak için yapılmış bir uygulama. Birlik beraberlik falan hikaye.”, “Halka açık stadyumda yapılsa iyi olmaz mıydı acaba, Karaman halkına hem takımı tanıtırken, hem takım hem seyirciler için moral olurdu.” diyerek kimileri de “Bilet fiyatları 550 TL olan etkinlikler için birlik beraberlik falan olmaz. Çoğunluk konser için gider.” şeklinde benzeri yorumlarla tepki gösterdi.













 

Karamanspor Futbol Kulubü Karaman Haber Gündem