BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARINDA KARAMAN BAŞARISI

Karaman'ın ev sahipliğinde düzenlenen okul sporları gençler badminton grup müsabakalarında kızlar ve erkekler kategorilerinde mücadele eden Karaman takımları Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Akçaşehir'de Miting Gibi Açılış


sahipliğinde düzenlenen okul sporları gençler badminton grup müsabakaları 25 Şubat Pazar günü oynanan final maçlarının ardından sona erdi. 
Yunus Emre Spor Salonu’nda 10 ilden 120 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Karaman’ı kızlar kategorisinde temsil eden Hakkı Teke Spor Lisesi grup ikincisi, erkeklerde temsil eden Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi ise grup birincisi olarak 21-24 Mart 2024 tarihleri arasında Giresun ilinde düzenlenecek Türkiye birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
Karaman’ın ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalarda dereceye giren Hakkı Teke Spor Lisesi ve Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesibadminton takımlarını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Giresun’da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında her iki takımada başarılar diledi. 
3 gün süren müsabakalar sonunda genel sıralama ise şöyle oluştu;
Genç Erkekler 
1.Karaman Ayrancı Çok Programlı And.L.
2.Adana Şehit Ahmet Mehmet Oruç Spor L.
3.Kahramanmaraş Spor Lisesi
4.Mersin Pakize Kokulu Anadolu Lisesi
Genç Kızlar 
1.Mersin Nurettin Topçu Anadolu Lisesi
2.Karaman Hakkı Teke Spor Lisesi
3.Adana Şehit Ahmet Mehmet Oruç Spor Lisesi
4.Adana Fen Lisesi
 

karaman haber karaman haber vefat edenler karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber - son dakika trafik kazası