Bakan Tunç ve Selçuk Bayraktar AA'nın TEKNOFEST'teki haber merkezini ziyaret etti:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: - "TEKNOFEST gençliği bizim gururumuz, geleceğimiz. İnşallah, onlar, Türkiye Yüzyılı'na damgalarını vuracaklar. Cumhuriyetimizin 100 yılını geride bıraktık. Şimdi 2'nci 100 yıla başladık" - TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar: yürekten şükranlarımı iletiyorum"

de en iyisini yapıyorsunuz. Bu ülkenin bir evladı olarak, Türkiye'nin geleceğinin inşa edildiği, yüksek teknolojide dünyaya damgamızı vuracak eserlerin çıkacağı, onlarca yarışmaya ev sahipliği yapan TEKNOFEST'in sahibi olduğunuz için, ortağı olduğunuz için sizlere yürekten şükranlarımı iletiyorum."

TEKNOFEST'in "yüksek hızlı şarj istasyonu" gibi farklı bir ikliminin olduğunun altını çizen Bayraktar, festivale olan yoğun ilgiye dikkati çekti.

Bayraktar, "Duygusal tarafı daha derin. Ankara büyük bir hasretle beklemiş. Daha ilgili. Bunu görüyoruz. Sayılardan ziyade bizim için nitelikli deneyim önemli. TEKNOFEST, bir çocuk gelsin, bir uçağa dokunsun, belki ileride ülkemizin uzay programında çalışacak mottosuyla düzenleniyor. Bunun gerçekleştiğini görüyoruz. Hem sizlere hem de burada TEKNOFEST'e ev sahipliği yapan Ankara'ya, tüm çevre illere şükranları iletiyorum." dedi.


AA