Ak Parti kırsal mahallelerde yeni sistemi anlattı.

Dursunbey AK Parti İlçe teşkilatı kırsal mahallelerde referandum çalışmalarına başladı. Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgi verilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yeni sistemi vatandaşlara anlattı.Dursunbey'den iki...

Dursunbey AK Parti İlçe teşkilatı kırsal mahallelerde referandum çalışmalarına başladı. Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgi verilen ziyaretlerde Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yeni sistemi vatandaşlara anlattı.

Dursunbey’den iki grup halinde ayrılan partililer Sacayak, Beyel, Aziziye, Boyalıca mahallelerini ziyaret ettiler. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve beraberindeki grup ilk olarak Sacayak mahallesini ziyaret etti. Burada mahalle halkı tarafından karşılanan partililer yatsı namazının ardından mahalle halkı ile bir araya geldi.

16 Nisan’da yapılacak referandum ile ilgili vatandaşlara çeşitli bilgiler veren Ramazan Bahçavan."Son yaşanan Hollanda olayından da anlaşıldığı gibi tüm Avrupa’nın Türkiye’nin bu yeni sistemle güçlenmesinden rahatsızlık duyduğunu var güçleriyle referanduma karşı tavır sergilediklerini söyledi.

Sacayak mahallesinin ardından Beyel mahallesine geçen Başkan Bahçavan burada yaptığı konuşmada da yeni sistemin Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Bahçavan, 1 oyun dahi çok önemli olduğuna işaret ederek kadınlardan da bu sürece destek olmalarını istedi.