Demiraslan'dan, down sendromlu çocuklara ilgi

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ve teşkilat yönetimi "Engelsiz bir Türkiye için kararımız evet" programına katıldı ve down sendromlu çocuklarla birlikte oldu.Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen...

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ve teşkilat yönetimi "Engelsiz bir Türkiye için kararımız evet" programına katıldı ve down sendromlu çocuklarla birlikte oldu.

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, bu önemli günde down sendromlu çocuklarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Açık havada gerçekleştirilen etkinlikte down sendromlu çocukların AK Parti İl teşkilatı ve ebeveynleri için hazırlamış oldukları mehteran gösterisi büyük ilgiyle izlendi. Başkan Demiraslan çocuklara mehteran gösterisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir’e gelişinde de sergilemelerini istedi.

Gösteri sonrası çocuklarla yakından ilgilenip sohbet eden Demiraslan, "Bugün burada İl Başkanı olarak sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. İnanın 3 aydır yaptığım başkanlık görevim boyunca en çok mutlu olduğum etkinliklerden biri benim için" dedi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, engelli vatandaşların sorunlarına da dikkat çekildiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve talimatıyla daha davamızın tohumlarını ekmeye başladığımız ilk yıl, bu dava engelli kardeşlerimiz olmadan olmaz dedik ve bu nedenle 3 Aralık 2001 yılında Engelli Koordinasyon Merkezi kuruldu. AK Parti iktidara geldiği günden beri engelli kardeşlerimize yönelik gerek kanunlar olsun, gerek düzenlemelerle ilgili çalışmalarımızda devamlı onların yanında olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Demiraslan konuşmasının devamında şunları söyledi; "Engelli Koordinasyon Merkezimizin ve gönüllerimizin kapılarını sizler için sonuna kadar açtık. Sizlerin yaşadığı her türlü sıkıntıda yanınızda olmak bizim boynumuzun borcu. Bu amaçla hamd olsun bugün 81 il ve 970 ilçe teşkilatımızda sizler için telefon, faks ve internet üzerinden birebir hizmet veriyoruz. Sizleri bu merkezlerimize her zaman davet ediyoruz.Sizleri kesinlikle ayrı olarak görmüyoruz. Hep beraber olmak istiyoruz.İnşallah daha engelsiz bir Türkiye için kararımız evet diyoruz"

Başkan Demiraslan etkinlik sonunda çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.