Fadime Dal Türkiye Şampiyonasında

Malatya'da 5 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan liseler arası atletizm şampiyonasına katılacak olan Fadime Dal'ı Malatya'ya Hacıilbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Yeşil ve Müdür Yardımcısı Ahmet Demiroğlu uğurladı.Balıkesir'de...

Malatya’da 5 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan liseler arası atletizm şampiyonasına katılacak olan Fadime Dal’ı Malatya’ya Hacıilbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Yeşil ve Müdür Yardımcısı Ahmet Demiroğlu uğurladı.

Balıkesir’de 2 Ocak tarihinde düzenlen 3000 metre kros yarışında il birinciliğini elde eden Hacıilbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Fadime Dal daha sonra Kocaeli’nde 18 Şubat’ta gerçekleştirilen genç kızlar bölge şampiyonasında 11.20’lik derecesi ile bölge 2.’liğini elde etti. 5 Mart tarihinde Malatya’da yapılacak olan liseler arası atletizm Türkiye Şampiyonasına çok iyi hazırlandığını dile getiren Fadime Dal desteklerinden dolayı okul müdürü Hüseyin Yeşil’e, müdür yardımcısı ve öğretmenlerine teşekkür ederek Türkiye şampiyonasında hedeflerinin ilk 3 derece olduğunu ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.