19. El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı Kapılarını Açtı

Bu yıl 19. gerçekleştirilen El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarının açılış töreni Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Açılış törenine  Vali Sinan GÜNER  ve eşi Uzm. Dr. Beyhan GÜNER, Belediye Başkanı Cemal AKIN, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL ve eşi,   protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından, fuarda ev hanımları tarafından el emeği göz nuru ürünlerin bulunduğu standları tek tek ziyaret ederek inceleyen Vali GÜNER ve eşi Uzm.Dr. Beyhan GÜNER  ürünler hakkında bilgi aldı.

Bartın Belediyesince bu sene 19’uncusu  gerçekleştirilen ve 30 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek olan fuarda dernek, kurum ve kişilere tahsis edilen  stantlarda sergilenen el sanatları ile özellikle ev hanımlarının aile ekonomilerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Fuarda çalışan ve aynı zamanda ev hanımlarının serbest zamanlarda ürettikleri el emeği göz nuru el sanatı ürünleri davetliler tarafından büyük beğeni gördü.