GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ BARTIN'A GELDİ

Yeni Katılan 400 Üyenin Tanıtım Toplantısı için ilimize gelene Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Sadir Durmaz, Bartın Belediyesi'ni ziyaret etti.

Misafirini makam odasında ağırlayan Başkan Cemal Akın, ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Nazik ziyareti için Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Sadir Durmaz’a teşekkür eden Akın, misafirine çeşitli hediyeler takdim etti.

            Ziyaretin ardından Başkan Cemal Akın, misafiri Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı Sadir Durmaz’a Bartın Kent Müzesi, Gazhane Kültür Parkı, Dallıca'da bulunan Arıtma Tesisi ve yapım çalışmaları devam eden Kaynarca Yaşam ve Spor Parkı’nı gezdirerek bilgiler verdi. Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Başkan Cemal Akın,  Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ve Türk Eğitim-Sen Bartın Şubesi’ni ziyaret etti.  

            Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “  Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yeni Katılan 400 Üyenin Tanıtım Toplantısı için ilimize gelen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz ağırlamaktan ötürü büyük onur duyduk. Kendine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.