İl İdare Şube Başkanları Vali DİRİM Başkanlığında Toplandı

Vali Nusret DİRİM başkanlığında, Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

İlimizde  idare birliğinin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenleştirilmesi, Kamu Kurum ve Kuruluşların koordinasyon halinde çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasına dair hususları görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla yapılan toplantıya  Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri katıldı.


Vali DİRİM toplantıda “FETÖ ile mücadele konusunda İlimizdeki  çalışmalar  ilk gün nasıl bir hızla devam ediyorsa bugün de aynı doğrultuda ve kararlılıkla devam edilecektir.” dedi.


Devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını belirten Vali DİRİM,  İl İdare Şube Başkanlarına şehit aileleri, gazilerimiz ve onların yakınları ile    sadece bayramlarda yada özel günlerde değil her zaman  bir araya gelinmesini istedi.
Toplantıda ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarınca Avrupa Birliği Projeleri kapsamında projeler yürütülmesini, Belediyeler, Kamu kurum ve kuruluşlarınca yapılan tören, toplantı, resmi davet vb. etkinliklerde yönetiminde uyulması gereken protokol kurallarına uyulması, uygulamada herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi, 
 
Kurum ve kuruluşlarımızca kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunumu için 237 sayılı Taşıt Kanununa göre tahsis edilen araçlar ile diğer kurumlarca görevlendirilen araçlar veya kiralama yöntemi ile temin edilen araçların 237 sayılı Taşıt Kanununa göre usulüne uygun olarak kullanılması,
 
Kamu kurum ve kuruluşlarımızın  Bartın Üniversitemiz ile koordinasyon içinde çalışmalarını yürütmeleri, her zaman iletişim halinde olmaları gerektiğini belirten Vali DİRİM,  İl İdare Şube Başkanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.