"Kuzey Rüzgarı Projesi" Kursiyerleri Belgelerini Aldı

Bartın İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı ÇOGEP Kuzey Rüzgarı Projesinin kapanış etkinliği düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen kapanış etkinliğine Vali Sinan GÜNER, Garnizon Komutanı Dz.Kd.Alb.Mustafa ÇALIŞKAN, Belediye Başkan  V. Hüseyin Fahri FIRINCIOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Adem AYDEMİR, Rektör Prof.Dr. Orhan UZUN, Vali Yardımcısı Hasan Ruhi YAYLACI, İl Jandrama Komutanı J.Kd.Alb.Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan DURSUN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, İl Müdürleri,  ÇOGEP kapsamında 08-18 yaş aralığında bulunan kursiyerler  ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinliğin açılış konuşması İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL tarafından yapıldı.

Vali GÜNER, programda yaptığı konuşmasında “Projenin başarılı olması demek çocuk ve gençlerimizin rehabilitasyonu, topluma katılması daha sağlık yaşamalarını, milli, manevi değerleri içinde yaşadığı toplumun değerlerini öğrenip benimsemeleri,kendilerine, eğitimlerine gelişimlerine katkı sağlamaları bakımında değerlendirdiğimiz zaman proje başarılı olmuştur.” dedi.

Vali GÜNER, etkinliğe katılan kursiyer gençler ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplumla Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 2018 yılı içerisinde  İlimizde yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl sağlık Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü proje ile  karate ve yüzme kursuna katılan kursiyerlere Vali GÜNER ve protokol üyeleri tarafından Katılım Belgeleri verildi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.